Meniu
Your Cart

CAFETIÈRE CAFÉ

CAFETIÈRE CAFÉ
CAFETIÈRE CAFÉ
CAFETIÈRE CAFÉ
CAFETIÈRE CAFÉ

Descriere

Cafetiere Café de la Filip Artizan este un rafinat melanj de cafea prăjită si macinată, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta de inalta calitate;un echilibru rafinat intre intensitate si delicatețe,ce lasa loc aromelor de ciocolata,caramel,paine prajita si o aroma usor florala.Cafetiere Cafe,o cafea cu rafinament pentru povestile tale de zi cu zi.


Tip: 

Cafea prajita si macinata 


Informatii produs:

Contine proportii variabile de cafea Arabica si Robusta.Greutate neta:250g.Dupa deschidere,se recomanda păstrarea produsului in frigider, intr-un recipient etanș. 


Proprietati organoleptice:   


Cremozitate          


Intensitate            


Consistenta           


Aroma                  


Aciditate                


Recomandat pentru:

MARCA FILIP ARTIZAN

Marca Filip Artizan a luat fiinta in anul 2017,dintr-o mica afacere de familie creata din pasiune pentru rafinament, simplitate si bun gust. Povestea de viata a fondatorului, un personaj prin lume calator, vizitator de locuri superbe cu obiceiuri, traditii, gusturi si retete unice, este transpusa astazi in produsele Filip Artizan prin care dorim sa aducem un strop de rafinament si in povestea ta de zi cu zi.


Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.