Meniu
Your Cart

FILIP ARTIZAN

Model: 6426390800008
Cafetiere Café de la Filip Artizan este un rafinat melanj de cafea prăjită si macinată, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta de inalta calitate;un echilibru rafinat intre intensitate si delicatețe,ce lasa loc aromelor de ciocolata,caramel,paine prajita si o aroma usor florala.Cafetiere Ca..
17,00 RON
Model: .
Ceasca pentru cappuccino de la Filip Artizan este realizata din ceramica de calitate superioara ideala pentru a fi folosita atat in segmentul HORECA cat si in momentele tale de rasfat de acasa, cand vrei sa servesti un cappuccino intr-un mod rafinat.Tip:Colectia Black&White.Informatii produs:Cea..
23,00 RON
Model: .
Ceasca pentru espresso de la Filip Artizan este realizata din ceramica de calitate superioara ideala pentru a fi folosita atat in segmentul Horeca cat si in momentele tale de rasfat de acasa, cand vrei sa servesti un espresso intr-un mod rafinat.Tip:Colectia Black&White Informatii produs:Ce..
17,00 RON
Model: 6426390800022
Espresso Armonico de la Filip Artizan este un rafinat melanj de cafea boabe, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta,ce impreuna creeaza un echilibru printr-o textura bogata si persistenta,acompaniata de arome de ciocolata, caramel si migdale prajite.Espresso Armonico de la Filip Artizan,caf..
33,00 RON
Model: 6426390800015
Espresso Intenso de la Filip Artizan este  un rafinat melanj de cafea boabe prajita, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta atent selectionate si de prima calitate.Continutul ridicat de Robusta ii ofera o aroma completa,puternica,cu un gust persistent si o textura bogata.Espresso Inten..
27,00 RON
Model: .
Zahar alb tos de calitate superioara, numai bun pentru indulcit cafeaua si diminetile dumneavoastra.Tip :Zahar alb tosInformatii produs:Stick 4g x 250 buc. / cutie..
15,00 RON
Model: .
 Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari, este obtinut prin procedee simple bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei.Melasa este un produs bogat in vitamine si minerale: calciu, fier, potasiu si magneziu.Tip:Zahar brut granulat.I..
19,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.