Meniu
Your Cart

FILIP ARTIZAN

Model: 6426390800008
Cafetiere Café de la Filip Artizan este un rafinat melanj de cafea prăjită si macinată, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta de inalta calitate;un echilibru rafinat intre intensitate si delicatețe,ce lasa loc aromelor de ciocolata,caramel,paine prajita si o aroma usor florala.Cafetiere Ca..
32,00 RON
Model: .
DescriereCeasca pentru cappuccino de la Filip Artizan este realizata din ceramica de calitate superioara ideala pentru a fi folosita atat in segmentul HORECA cat si in momentele tale de rasfat de acasa, cand vrei sa servesti un cappuccino intr-un mod rafinat.TipColectia Black&White.Informatii pr..
23,00 RON
Model: .
DescriereCeasca pentru espresso de la Filip Artizan este realizata din ceramica de calitate superioara ideala pentru a fi folosita atat in segmentul Horeca cat si in momentele tale de rasfat de acasa, cand vrei sa servesti un espresso intr-un mod rafinat.TipColectia Black&White Informatii p..
17,00 RON
Model: 6426390800022
DescriereEspresso Armonico de la Filip Artizan este un rafinat melanj de cafea boabe, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta,ce impreuna creeaza un echilibru printr-o textura bogata si persistenta,acompaniata de arome de ciocolata, caramel si migdale prajite.Espresso Armonico de la Filip Ar..
35,00 RON
Model: 6426390800015
DescriereEspresso Intenso de la Filip Artizan este  un rafinat melanj de cafea boabe prajita, realizat din soiuri de cafea Arabica si Robusta atent selectionate si de prima calitate.Continutul ridicat de Robusta ii ofera o aroma completa,puternica,cu un gust persistent si o textura bogata.Espre..
32,00 RON
Model: .
DescriereZahar alb tos de calitate superioara, numai bun pentru indulcit cafeaua si diminetile dumneavoastra.Tip Zahar alb tosInformatii produsStick 4g x 250 buc. / cutie..
15,00 RON
Model: .
Descriere Zaharul brut nu contine coloranti sau aditivi alimentari, este obtinut prin procedee simple bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei.Melasa este un produs bogat in vitamine si minerale: calciu, fier, potasiu si magneziu.TipZahar brut gr..
20,00 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)